Абитуриентка на Паспорт

 Нищо    Новини
 30 окт 2017 : 18:42
passport_7_n_1_.jpg

Абитуриентки наелектризираха с еротична хореография и разкрепостено поведение Ентусиазирано броене от едно до дванадесет огласяше конкурса „Абитуриентка на Паспорт“ В разгара на баловете, подиумът на столичния клуб Паспорт се оказа най-горещото място в нощта на 19 срещу 20 май.

Абитуриентки наелектризираха с еротична хореография и разкрепостено поведение Ентусиазирано броене от едно до дванадесет огласяше конкурса „Абитуриентка на Паспорт“ В разгара на баловете, подиумът на столичния клуб Паспорт се оказа най-горещото място в нощта на 19 срещу 20 май. На него, девет очарователни дипломантки дефилираха в три тура - с тоалети на агенция Winners Models Bulgaria и бански костюми на „Делфина“. Кулминацията настъпи в последния тур, когато очарователните момичета засияха със стилни бални рокли. В перфектно съчетание с дрехите бяха нежните бижута от магазин „Марина“, които придаваха индивидуален стил на всяка една от участничките. Допълнителна екстравагантност и модерност носеха професионалните прически и грим, дело на „Оазис бюти студио“.

Експертното жури на конкурса, с председател Мартин Йорданов – собственик на модна агенция Winners Models Bulgaria и представителите на хайлайфа Жоро Френски, Георги и Димитър Бедникови – собственици на телевизия БГТВ, Богомил Брезин – мистър Менхънт 2011г., Стоян Стоянов – президент на „Мултивижън“, имаха нелеката задача да изберат победителката сред всички достойни претендентки. Те изненадаха присъстващите с разкрепостени танци, завидни умения, майсторска хореография и приканващи нееднозначно погледи, (отправени най-вече към топ мъжа на България - мистър Менхънт). Това беше много малка част от емоцията на шоуто, което се вихреше на сцената. В крайна сметка, след страстната сценография, перлената корона бе връчена на Богиня Грънчарова. За нейни подгласнички бяха определени, съответно на второ и трето място, Михаела Бачева и Джулия Димитрова. Наградата – Лице на бижута Марина бе връчена на Десислава Николова. Представителка на Angel Face стана Божана Димитрова, а Валя Томова беше зарадвана с титлата Лице на домакините от клуб Паспорт.

Организаторите от Winners Models Bulgaria избраха за Лице на модната агенция – Добромира Иванова. На победителките в конкурса, в тон с бликащите усмивки и радост, бяха връчени пъстроцветни букети от прелестни рози, изработени от магазин за цветя и подаръци Olivas. Генерални спонсори на конкурса бяха туристическите агенции Bella Travel и Arkan Tours, хотел Arkan Han, най-големият фитнес в България – World Class, магазин за бижута „Марина“, салони за красота Angel Face, магазин за цветя и подаръци Olivas, бански костюми „Делфина“.

passport_1_n_1_.jpg
passport_2_n_1_.jpg
passport_6_n_1_.jpg