Борис Дали короняса Момичето на Club Playhouse за 2011

 Нищо    Новини
 30 окт 2017 : 18:46
playhouse1_1_.jpg

Новият сезон в модния Club Playhouse в Студентски град стартира само преди броени дни с обновена програма и два пъти повече звездни гостувания в седмицата, а желаещите да присъстват на мега концертите на звездите са вече стотици.

Новият сезон в модния Club Playhouse в Студентски град стартира само преди броени дни с обновена програма и два пъти повече звездни гостувания в седмицата, а желаещите да присъстват на мега концертите на звездите са вече стотици. Пред препълнено заведение пя снощи и любимеца на всички дами Борис Дали, за чието гостуване се изви опашка от чакащи пред входа на клуба.

В дух на закачки, наздравици и пожелания за успешна учебна година на всички студенти, премина гостуването на хитовия изпълнител, който вдигна на крака многобройната публика с парчета като “Пиян”, “Бързо по гръб”, “Секси парче” и “Палатка”. В пика на вечерта, чаровникът, който бе във видимо приповдигнато настроение и не сваляше омайната си усмивка от лицето, имаше удоволствието да обяви победителката в конкурса “Момиче на Club Playhouse 2011”.

Короната бе сложена на 19-годишната Рая Пакова от Нова Загора, чиято секси снимка събра най-много харесвания в официалния профил на Club Playhouse във Facebook през летните месеци. Красавицата си тръгна с купища награди, сред които професионална фотосесия от фотографа Димитър Калиновски, ваучер от “Пицария Алегра”, ваучер за разкрасителни процедури от L-Studio - стилист Ачо Димитров, ваучер от салони за красота “Angel Face”, пакет продукти от “Мирта Медикус”, както и ваучер на стойност 150 лв. от Club Playhouse! След края на участието си, изпълнителят продължи купона с афтър-парти в The Cotton Club, където отново бе посрещнат горещо от своите почитатели.

playhouse5_1_.jpg
playhouse6_1_.jpg
playhouse7_1_.jpg
playhouse4_1_.jpg